Pilaf din bulgur cu legume si menta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 15 Mar 2015 | 4723 vizualizari

 

Delicios ca masa principala , dar si ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 150 grame bulgur bio
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica, taiata cuburi
  • 2 rosii bio, taiate cuburi
  • 2 morcovi mici, taiati cuburi
  • 70 grame mazare boabe congelata
  • 5-6 frunze de menta
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf din bulgur cu legume si menta:

Se calesc ceapa, rosiile si morcovii in putin ulei de masline, cateva minute. Se adauga mazarea si bulgurul si se mai lasa 1 minut. Se adauga 500 grame de apa fierbinte, se amesteca, se acopera si se lasa la gatit, la fic mic, 10 minute. 

Se ia de pe foc, se lasa 5 minute la racit, apoi se adauga piperul, menta si, daca este nevoie, sare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf din bulgur cu legume si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci